Top
Nov 3, 2021

Verbouwen of verhuizen?

Post by 
Jan Boekestijn

Wat is interieurwrappen?

Grote kans dat je wel eens hebt gehoord van autowrappen. Deze manier om een auto of busje te voorzien van een eigen stijl is bij veel mensen bekend. Wat niet iedereen weet is dat deze zelfde methode ook gebruikt wordt om interieurs op te knappen.

Met speciaal wrapfolie kun je jouw interieur vernieuwen, zonder dat er ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Dit is een ideale manier om je keuken van een nieuwe look te voorzien, beschadigingen op deuren of muren weg te werken of om die leuke nieuwe woontrend te integreren.

De keuken vernieuwen met interieurfolie

Misschien ben je uitgekeken op de huidige keuken, maar is de basis nog goed. Of wil je een extra kast plaatsen, maar zijn jouw keukenfrontjes niet meer te verkrijgen. Of heb je eindelijk een nieuwe woning gevonden, maar vind je de keuken verschrikkelijk lelijk...

De conclusie kan in bovenstaande gevallen zijn dat je de hele keuken eruit sloopt en vervangt voor een nieuwe. Een dure en onnodige ingreep als de basis nog goed is! Gelukkig is er een andere oplossing. Interieurfolie wordt over gladde oppervlakken aangebracht. Frontjes en keukenkasten zijn daarom goed te veranderen met folie. Nieuwe greepjes erop en je hebt de keuken in een handomdraai vernieuwd. Veel goedkoper dan een nieuwe keuken en even mooi. Bovendien vermijd je dagenlang bouwstof happen 😉 !

Aanrecht blad ingepakt met geoxideerd ijzer interieur folie

Nieuwsgierig hoe het zit met de technische eigenschappen van interieurfolie? Lees de blog Interieurfolie: wat is het en wat kun je ermee?

De badkamer opknappen met interieurfolie

De badkamer is ook zo’n verbouwklus waar veel mensen tegenop zien. Het is duur, de sloop is intensief en het is vervelend om lange tijd zonder douche en toilet te zitten.

Met interieurfolie is het mogelijk om je badkamer op te knappen, zonder dat je last hebt van deze nadelen. De folies zijn waterbestendig en krasvast, dus de gewrapte onderdelen zijn goed beschermd én mooi.

Wat kun je wrappen in de badkamer?

- Het badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook bovenblad en houtlook frontjes. Of wat te denken van een chique marmeren accent?

- De badkamerdeur. In de meeste badkamers zit een standaard, witte opdekdeur. Prima natuurlijk, maar weinig inspirerend terwijl het wel een groot oppervlak is. Kies voor een grote print, een folie met textuur of een opvallende kleur en de sfeer verandert direct.

​- De muren en de vloer in je badkamer. Ben je helemaal klaar met die gedateerde tegels, maar heb je geen zin in een grote verbouwing? Interieurfolie is een waterdicht en prachtig alternatief!

Tegels in badkamer voorzien van een houten interieurfolie

Nieuwsgierig hoe het zit met de technische eigenschappen van interieurfolie? Lees de blog Interieurfolie: wat is het en wat kun je ermee?

Verbouwen wordt stukken leuker

Zie jij op tegen een verbouwing, maar ben je wel toe aan iets nieuws? Met interieurfolie geef je jouw bestaande interieur een nieuw leven zonder dat een ingrijpende verbouwing nodig is. Interieurwrappen is duurzaam, relatief goedkoop en het resultaat zal je absoluut verrassen.

Durf jij het aan?


Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram