Top
Oct 27, 2021

Het kantoorpand inrichten na corona

Post by 
Jan Boekestijn
W

erkcafé, clubhuis, kantoorhonk, brainstormhub: hoe je het ook noemt, het idee is in elk geval dat deze plek draait om ontmoeting en verbinding met collega’s. Kantoortuinen met rijen bureaus hebben hun langste tijd gehad. Ze zullen plaatsmaken voor informele lounges waar samenwerken alle ruimte krijgt.

Van kantoortuin naar informele lounge: interieurfolie is dé oplossing

Het afscheid van de kantoortuin gaat in veel gevallen gepaard met een verbouwing en soms met een verhuizing. Dit is vaak ingrijpend, tijdrovend en duur.

Interieurfolie is dé oplossing om de veranderingen op een duurzame manier te realiseren. Als de bureaus zijn weggehaald en de lege ruimte overblijft, heb je een blank canvas. Wrapfolie biedt je werkelijk alle denkbare mogelijkheden om de sfeer en de ruimte te creëren die jij voor ogen hebt.

In de blog Interieurfolie: wat is het en wat kun je ermee?  lees meer over de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Bakstenen panelen in combinatie met metalen en donker houten interieur folies.

Kantoor in alle mogelijke stijlen

Een industriële look, retro stijl, Scandinavisch design, luxueus chique, strak modern, rustiek landelijk: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wrap saaie witte wanden met een baksteenmotief, stucwerk, hout of marmer en de sfeer verandert direct. Ook wandmeubels, tafels, bureaus, deuren, roomdividers en het verouderde keukenblok geef je op deze manier een nieuw leven.

Een frisse blik in het kantoor, laat je huisstijl kleuren terugkomen met de single color interieurfolies


Voordelen van interieurfolie

Het gebruik van interieurfolie bij de overgang naar het nieuwe werken, geeft meerdere voordelen:

·        De verbouwing verloopt zonder herrie en dikke stofwolken: je kunt daardoor in andere delen van het pand gewoon doorwerken.

·        Je krijgt de look & feel van echte materialen, zoals hout, marmer, beton, zonder de bijbehorende kosten.

·        Interieurfolie is een duurzame keuze: (beschadigde of verouderde) deuren, meubels en wanden krijgen een tweede leven.

·        Heb je een huurpand? Interieurfolie is zonder schade te verwijderen, dus je brengt het pand eenvoudig terug in de oude staat.

Het kantoorpand inrichten na corona: hoe kijk jij daar tegenaan?

Een fijnere werkomgeving creëren met minimale veranderingen.


Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram