Top
Jul 6, 2022

Een nieuwe keuken of badkamer zonder gedoe binnen 6 weken.

Post by 
Jan Boekestijn
H

et kopen van een nieuwe woning kan in deze tijd, met de huidige huizenmarkt, best een uitdaging zijn. Het kan voorkomen dat het huis van jouw dromen er prachtig uitziet, een grote tuin heeft bijvoorbeeld, maar een keuken of badkamer heeft waar je niet blij van wordt. De oud bewoners hadden een andere smaak waar jij niet blij van wordt of alles is gedateerd en ziet er saai uit.

 

Uitdagingen

Als je binnenkort gaat verhuizen of net bent verhuisd is het goed mogelijk dat door de lange levertijden het simpelweg niet mogelijk is om op korte termijn een nieuwe keuken te laten plaatsen. Daarnaast komt er bij een verhuizing vaak veel kijken en kost het de nodige energie en geld. De vraag is of er budget overblijft voor een compleet nieuwe keuken of badkamer.

Deze keuken is compleet gewrapped. De werkbladen in een marmerfolie en de kasten in een donker blauwe folie.

Doorn in het oog

De keuken is een ruimte in huis waar we elke dag tijd doorbrengen of zelfs de centrale plek in huis is waar het gezin samenkomt. Het is daarmee een belangrijke en vaak zichtbare ruimte. Begrijpelijk dat je wilt dat deze er mooi uitziet en geheel naar jouw smaak. Een gedateerde of lelijke keuken is dan ook een doorn in het oog.

Een keuken die van zichzelf rood is. ''Een doorn in het oog'' volgens de bewoners. Deze keuken krijgt ook een make-over met interieurfolie!

  Keukenoplossing

Als de keuken in de basis qua nog goed is en het hang- en sluitwerk nog goed functioneert is interieurfolie een slimme en mooie oplossing om meerdere redenen;

 

-        Budget vriendelijk. Een nieuwe keuken kost een aanzienlijk bedrag en dit is misschien na een verbouwing of na het kopen van nieuwe meubels een te hoge kostenpost. Interieurfolie kan tot wel 80% goedkoper zijn! Een aanzienlijk verschil dus.

-        Korte levertijden. In de huidige markt zijn er momenteel lange levertijden op keukens en apparatuur. Het kan goed zijn dat je minimaal 6 maanden moet wachten voordat je een nieuwe keuken geplaatst krijgt. Interieurfolie kan ik binnen 6 weken na ons eerste contact vaak al komen aanbrengen.

-        Geen gedoe met verbouwing en rommel. In veel gevallen geef ik binnen 1 dag ik jouw keuken een compleet nieuwe look en feel en dit zonder stof, lawaai of vervelende geuren. Het aanbrengen van een folie ruikt niet, is stofvrij en geeft geen overlast. En had ik al gezegd dat ik meestal maar 1 dag nodig heb

Het terugplaatsen van net geplakte frontjes

  Huurwoning

We begonnen deze blog over het kopen van een woning, maar wat als jij een fijn huurhuis hebt waarvan de keuken een upgrade kan gebruiken? Veelal speelt de gedachte “ja maar, ik mag geen veranderingen aanbrengen want de keuken moet in originele staat worden opgeleverd”.

Het is echter zonde om een aantal jaar in een huurhuis te wonen dat niet naar jouw smaak is. En niet nodig, want interieurfolie is namelijk ook weer te verwijderen zonder dat het sporen achter laat. Door middel van een föhn kan je de folie namelijk gemakkelijk los trekken. Dit in combinatie dat folie een budgetvriendelijke oplossing is maakt het dat het heel geschikt is om ook in je huurwoning toe te passen.

 

De mogelijkheden van interieurfolie zijn eindeloos en het is dan ook mijn missie om andere in te laten zien wat voor gemakkelijke, betaalbare en laagdrempelige oplossing het is voor een compleet nieuwe keuken die voldoet aan jouw smaak! Het is niet nodig om concessies te doen met een gedateerde of lelijke keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten voor het wrappen van een van jouw interieurdelen? Neem contact op via Whatsapp. Ik kijk met je mee en binnen 48uur ontvang je een prijsindicatie. Ben jij enthousiast? Dan kan ik vaak over 6 weken al langskomen. Zorg jij voor de koffie?

 

Contact via Whatsapp!

Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram