Top
Apr 5, 2022

Je interieur duurzaam vernieuwen 

Post by 
Jan Boekestijn
E

en trend die we veel terug zien in het interieur is duurzaamheid. We zijn ons tegenwoordig bewuster van wat we kopen, waar het vandaan komt en van welke materialen spullen zijn gemaakt. Interieurfolie is een hele mooie, snelle en goedkopere oplossing om je interieur te vernieuwen, zonder oude onderdelen of spullen weg te moeten gooien. 

Oud wordt nieuw

Wat we vaak tegenkomen bij Janplakt.nl is dat een keuken in de basis nog van goede kwaliteit is. Dat wil zeggen een stevig framewerk en nog goed hang en sluitwerk. Het kan wel zijn dat de uitstraling in de loop der jaren is verouderd, beschadigd of simpelweg niet meer je smaak is. In plaats van een compleet nieuwe keuken (inclusief verbouwing) aan te schaffen is interieurfolie een duurzame oplossing. Daarnaast draagt het hergebruik van de keuken ook bij aan het feit dat deze niet vernietigt hoeft te worden, wat ook weer schadelijk voor het milieu kan zijn. 

De scharnieren zijn vaak nog van goede kwaliteit

Lang leven folie

De interieurfolies die we bij het wrappen gebruiken zijn nieuw, maar door slimme rekenprogramma’s minimaliseren we afval. De folies zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen er tevens voor dat jouw keuken, badkamer of meubels weer jaren mee gaan. De folie beschermd de ondergrond en is hittebestendig en kraswerend. Daarmee kan bijvoorbeeld een keuken, die in de basis nog goed is, een tweede leven tegemoet in een compleet nieuw jasje. 

De duidelijke structuur en afwerking van de interieurfolies (werkblad)

Niet alleen keukens

Naast keukens geldt deze duurzame oplossing ook voor badkamers, deuren en meubels. In Europa worden maar liefst per jaar 12 miljoen kasten weggegooid*. Zonde en dit is ook echt niet nodig als de basis nog goed is. Met nieuwe interieurfolie en (tweedehands) knopjes of grepen kan een kast een compleet nieuw uiterlijk krijgen en weer jaren meegaan. 

Badkamer tegels krijgen een compleet nieuwe uitstraling

Duurzame oplossing

Heb jij onlangs een huis gekocht en ben je niet te spreken over bijvoorbeeld de keuken of heb je al jaren dezelfde keuken en ben je toe aan een nieuwe frisse look & feel? Neem dan contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Via Whatsapp kan je laagdrempelig een bericht sturen en binnen 4uur ontvang je reactie en kan ik je ook snel van een prijsopgave voor zien. Zo weet je snel en gemakkelijk of interieurfolie een duurzame en betaalbare optie voor jouw keuken is.

Verschillende interieurfolies met hun unieke structuren

 Het is ook goed om te weten dat ik snel kan schakelen, je hoeft dus niet maanden te wachten op een vernieuwd interieur.

 

Spreek ik je snel?

 

Contact via Whatsapp!

 

*Bron; https://www.meubelvisie.nl/meubels-repareren/duurzaam-wonen/#:~:text=Waarom%20worden%20meubels%20weggegooid&text=Het%20voordeel%20van%20repareren%20en,van%20oude%20meubels%20overbodig%20wordt

Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram