Top
Oct 7, 2021

Bedrijfspand opknappen? Denk eens aan interieurfolie!

Post by 
Jan Boekestijn
J

e bedrijfspand is het visitekaartje voor je business. Het is daarom belangrijk dat het er verzorgd uitziet. Niets zo ergerlijk als een verwaarloosde uitstraling door beschadigingen aan deuren, muren of meubels. Een potentiële klant kan daardoor een totaal verkeerde indruk krijgen.

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt, maar zie je op tegen de verstoringen als werklui bezig zijn met al die herstelklusjes en het bijkomende sloopwerk? Wil je grondig vernieuwen, maar zie je op tegen de kosten? Denk eens aan interieurfolie!

Wat is interieurfolie?

Sinds een aantal jaren is autowrappen bij steeds meer mensen bekend geraakt. Wat niet iedereen weet is dat deze zelfde methode ook gebruikt wordt om interieurs op te knappen.

Met speciaal wrapfolie kun je ieder interieur vernieuwen, zonder dat er ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Dit is een ideale manier om een (maatwerk) interieurinrichting van een nieuwe look te voorzien, beschadigingen op deuren of muren weg te werken of om een totaal nieuwe uitstraling te creëren.

De mogelijkheden van interieur wrappen

Interieurfolies zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ‘materiaalsoorten’. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar ideeën:

· Staat het kantoor vol saaie, witte bureaus en kasten en is het tijd voor wat anders? Kies een interieurfolie met een luxe houten uitstraling of ga voor een industriële betonlook.

· Maak een onvergetelijke indruk zodra je klanten binnenkomen. Wrap die grote wand achter de receptie met een bijzondere afbeelding, je logo en kleuren in de huisstijl of kies voor schoon metselwerk.

· Huur je een (tijdelijk) onderkomen en vind je het belangrijk om je klanten in stijl te ontvangen? Met interieurwrappen kies je een betaalbare en duurzame uitstraling die bij jouw bedrijf past. En na afloop van de huurperiode breng je alles eenvoudig terug in de oorspronkelijke staat.

Duurzaam, betaalbaar en snel je interieur vernieuwen

Het wrappen van de inrichting heeft veel voordelen. Betaalde je een fortuin voor maatwerk inbouwkasten, maar zitten er inmiddels storende beschadigingen op? Vervangen is niet nodig. Wrap er een folie over en de kasten zijn weer als nieuw én in de stijl die jij mooi vindt!

Zien de bureaus er gedateerd uit? Geef de meubels een tweede leven. Kies bijvoorbeeld eikenhout- of notenhoutfolie en ze zijn weer helemaal up-to-date. Een tafel die nogal gewoontjes oogt, wordt dé blikvanger met een metalicfolie. En die eenvoudige receptie krijgt allure als je kiest voor marmer.

Het mooie is: interieurwrappen geeft je een nieuw interieur zonder ingrijpende verbouwing en voor een fractie van de kosten.


De werkwijze

Het wrappen van je interieur begint met een goed ontwerp. Het aanbod van folies is haast eindeloos. Je kunt kiezen voor een tijdloos design of juist voorop lopen met de laatste trends. Als je dat fijn vindt, kan de wrapper een digitaal ontwerp maken zodat je vooraf een concreet beeld hebt van het eindresultaat.  

Bij interieurwrappen heb je geen last van grote stofwolken of herrie tijdens de ‘verbouwing’. Er zijn namelijk geen zware machines nodig. In de praktijk betekent dit dat een groot deel van je werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Voor alle te wrappen oppervlaktes geldt dat eventuele beschadigingen eerst worden bijgewerkt. Zodra de ondergrond glad is, gaat het folie erover en ontstaat de magie.

Voor je het weet heb je een nieuw interieur waar je weer jaren plezier van hebt!




Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram
Bekijk op
Instagram